Vigselringar klara innan jul!

Vigselringar klara innan jul! En sagoring i extra rött 18k guld med en etisk brun diamant från gruvan i Argyle.
En sagoring i extra rött 18k guld med en etisk brun diamant från gruvan i Argyle.

Nu är jag tillbaka i verkstan på LOD!

Vilka fantastiska vigselringar som blev klara just innan jul! Det blir alltid lite stressigt på slutet och jag har njutit av att vara ledig i helgerna. Men det är också skönt att komma tillbaka till verkstan! Galleri LOD på Norra Agnegatan 40 har varit min hemvist i mer än 20 år,

LOD är öppet 11-18 tisdag till fredag och 12-15 på lördagar!

Här hittar du mig oftast på vardagarna – om jag inte blivit tvungen att sitta hemma och jobba med bokföringen eller hemsidan! Vill du vara säker på att träffa mig så maila mig på petronella.eriksson@lod.nu och boka in ett möte.

Nästa måndag skyltar vi om i butiken och ställer fram nya föremål och smycken i skyltningen. Kom gärna in och titta både i skyltningen och i alla våra skåp och lådor. Efter mer än 20års arbete finns det otroliga mängder häftiga saker att se hos oss. Hittar du ändå inte det just du längtar efter så går det bra att lägga en beställning! Och.. denn här veckan har vi JULGRANSPLUNDRING! Kolla HÄR!

Sagoring med klänge och blomma

Hur intressant är det för dig som tittar i min sida att se ex ringar från baksida, eller på handen? Jag försöker variera hur jag fotograferar för att ge er den bästa möjliga uppfattningen av hur mina ringar faktiskt ser ut. De ringar jag lägger upp i min sida eller i sociala medier är ju nästa alltid tillverkade på beställningar och blir inte kvar hos mig. Därför är det här är det enda sättet jag har att ge er en uppfattning om hur de ser ut och fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.