Min utställningen på LOD förlängd till den 24/4

in utställningen på LOD förlängd till den 24/4  Halsmycke “Vitskogslija” med lås av örnbräkenblad och örhängen “Spikblad”. Vitt och oxiderat silver, pärla, apatit och akvamariner.
Halsmycke “Vitskogslija” med lås av örnbräkenblad och örhängen “Spikblad”. Vitt och oxiderat silver, pärla, apatit och akvamariner.

Växter 10/4-24/4

Jag har inte varit riktigt tydliga med längden på min utställning och vill uppmärksamma er på att den pågår till och med nästa lördag! Det har varit mycket folk inne och titta och jag ha fått många fina kommentarer om det jag tillverkat. Det behövs och det värmer. Jag hoppas att med lite längre tid så hinner fler av er gå förbi Galleri LOD!

Hur ser smycket ut på kroppen?

För er som undrar hur smyckena ser ut på kroppen men som inte hinner eller kan ta er till LOD har jag och Emelie, vår ena lärling, fotat dem på vår andra lärling, Viktoria. Vi valde att fokusera på örhängen. Ett halssmycke är lättare att föreställa sig på kroppen eftersom ett par örhängen ofta kan få en friare form! Särskilt när man ta sig lite utanför ramarna som med min nya spikblad..

I bland är det riktigt bra att jobba i grupp! Våra lärlingar har också varit med och tillverkat Petronellas blåbär och blåbärsblommor som nog är det växter som de flesta som sett utställningen uppmärksammat alldeles särskilt. Om ni vill läsa med on Petronellas växter och om hennes tanka om utställningen hittar ni inlägg HÄR och HÄR. Mer text om utställningen hittar ni HÄR.

Det kan vara skönt och trevligt att se utställningen tillsamman med en eller ett par vänner men vara säker på att inte möta fler människor än så. För att boka ett privat besök och ett möte utanför LODs öppettider ring oss på 086522228.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.