Vill ni handla julklappar via nätet från mig?

Vill ni handla julklappar via nätet från mig? Ljuslycktor i form av hus eller ett runt kvarter i mässing brons och nysilver kostar 300st eller 500kr för två.
Ljuslyktor i form av hus eller ett runt kvarter i mässing brons och nysilver.

Jag har ingen webbshop men det går jättebra att handla julklappar via nätet från mig i alla fall! Om ni tar kontakt med mig på mail, petronella.eriksson@lod.nu, så skickar jag det ni beställer och ni får en faktura på beloppet plus 100kr i frakt att betala. På det här sättet kan ni också göra specialbeställningar om exakt det ni vill ha inte finns någonstans på min sida eller inte finns färdigt just nu.

Kollektioner

För att göra det ännu enklare och tydligare har jag laggt upp en flik på min sida med titeln Kollektioner. Här hittar ni smycken och föremål som jag gör i fler exemplar än bara ett. Ofta utgår mina kollektioner från en grundform som blir till både hängsmycken, örhängen och i bland till ringar eller föremål också. I vissa kollektioner ingår unika trädda halsband och då lägger jag med bilder på dem också för att ge er en visuell bredd av vad jag gör. Under kollektionsfliken finns mått, material och så mycket annan information jag kan ge er om varje smycke. Dessutom har jag för ovanlighetens skull också angett priset så att ni enkelt kan fundera på vad som skulle kunna passa just er.

Titta in där emellanåt, jag kommer att utöka det här framöver. Just nu jobbar jag med att ta fler bilder på modell, det känns som en nödvändighet för att ni ska kunna se hur smycken ter sig på kroppen! Ta er direkt till Kollektioner här!

Så här beställer du!

Maila mig på petronella.eriksson@lod.nu och berätta vilket smycke eller föremål du vill ha. Ange kollektion, pris, kategori och material. Jag levererar via Post Nord och mailar er en faktura. Fraktkostnad på 100kr tillkommer vid varje beställning. Två veckor kommer vara normal leveranstid men beroende på hur bråttom ni har och hur jag ligger till kan de ta längre tid eller gå mycket, mycket fortare. Rekordet hittills är under ett dygn!

Vill ni ta er direkt in till en av mina kollektioner? Klicka på någon av bilderna nedan!

Ek, herrmycken i vitt och oxiderat silver. Manchettknappar och hängsmycken.
Ek 2200kr
Silversmycke med avenboksfrukter i silver, sötvattenspärlor och carneoler.
Avenbok 6200/1800kr
Vita och oxiderade silver örhängen. Morots blommor. Petronella Eriksson
Morotsblommor 750kr
Små berlocker på tunna 45cm långa kedjor av silver eller oxiderat silver eller silver med keumboo, silver täckt av en tunn plåt med 24k guld. Mitti berlockerna sitter vita sötvattenpärlor eller svarta kulor av hematit. Pärlor/kulor är 3 eller 2 mm i diameter.
Dvärgmåra 1350/ 1650kr.
Örhängen av silver med vita sötvattenspärlor. Örhängen i oxiderat silver i mitten röd carneol. Formen hämtad från avenboksfrukter.
Avenbok 1800kr
Små örhängen i silver, oxiderat silver och silver med keumboo, silver täckt av en tunn plåt med 24k guld. Mitti berlockerna sitter vita sötvattenpärlor eller svarta kulor av hematit. Pärlor/kulor är 3 eller 2 mm i diamete. Formen kommer från blommorna på dvärgmåra.
Dvärgmåra 1900kr
Ljuslycktor i form av hus eller ett runt kvarter i mässing brons och nysilver. Ritatde och tillverkade av Peronella Eriksson.
Ljushus 300/st 2 för 500kr
Örhängen och berlocker av silver och oxiderat silver med karneoler, pärlor, hematiter och agater.
Ovaler 1200kr/st
Hängen av silver och oxiderat silver med Hematit, repecktive sörvattenspärla, i form av avenboksfrukter.
Avenbok på kedja 1500kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.