Bekväma förlovningsringar i rött guld men etiska diamanter.

Guldsmed_petronella_eriksson_egna_ringar_guld_diamanter guldsmed; förlovningsring; silversmed; smycken; vigselring; rödguld; diamanter; etiskadiamanter
Tunga, maffiga förlovningsringar som ändå är väldigt bekväma på handen.

Förlovningsringar, tunga men ljuvligt bekväma!

De här ringarna är tunga och ganska stora, i en annan form hade de kanske känts klumpiga att ha på sig i vardagen. Men formen som är riktigt kraftig både på handen ovansida och undersida, så att ringen ska hålla balansen, men tunnare mellan fingrarna gör att de ändå är ljuvligt bekväma att bära!

Där de är som bredast är de 10mm i bredd. , men när jag ser bilden inser jag att det är svårt att se hur breda de är.Jag borde ha fotat dem på min hand i stället! Nedan lägger jag en bild på ringar i samma form men annorlunda proportioner. det är roligt att jämföra!

Stenarna är etiska diamanter från AA Gemstones, fattade av den otroligt skickliga fattren och gravören Lisa Henrich på nyöppnade verkstan GemArt.

4 Responses

 1. Emma Weibull Hansell

  Hej! Psssar ringarna ihop med varandra?Med vänlig hälsning, Emma

  • admin

   Hej

   Nej inte just dessa! de är smalare mellan fingrarna på alla ledder ocg en till varje person. Men visst skulle det gå att göra ringar som liknar den och passar i hop..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.