Smycken med vackra stenar att bära på olika sätt!

posted in: Halsband, Nyheter, Silver, Smycken | 0

Silversmycken att vända på.

De här smyckena var på sitt vis både upprinnelsen till och ett resultat av årets juletsningar. När jag letade efter bra former att göra bokmärkesklämmor av hittade jag en oavslutad fattning i mina lådor. En stor sten fattad i en tjock silver plåt med slingrande kant. När jag försökte förra gången kunde jag inte få fattningen att sitta tillräckligt tajt om stenen..men skam den som ger sig! Man lär sig lite år från år och nu var det inte så svårt att få det att fungera.

Det roliga med de här smyckena är att man kan vända på dem. Antingen har man den glittriga plana sidan som stensliparen tänk sig som framsida, eller så vänder man på smycket så att den skimrande bakkroppen kommer framåt. Jag gillar att silvret i fattningen inte döljer något av stenen, de är vackra från olika håll på olika sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.