Samtal om silverföremål och smycken.

Glädjen i att få berätta om det jag gör, och tecknikerna och om orskerna, för människor som lyssnar och ger mig återkoppling!
Utsikt mot min ortsbänk och disken där vi oftast står och samtalar med kunder.

Galleri LOD, min verkstad och mitt andra hem.

Det som är så speciellt med Galleri LOD är att de är en kombination av verkstad och galleri. Det betyder att jag som hantverkare och konstnär har möjlighet att få en direkt återkoppling på det jag tillverkar. Samtal om silverföremål och smycken blir en del av min vardag. Kunderna blir en kraft som jag kan använda för min konstnärliga och hantverksmässiga utveckling.

Mingel i galleriet.

Det gäller särskilt när vi på LOD anordnar visningar och event. Förra veckan bjöd vi några av de människor som stöttat oss genom åren till mingel i galleriet och verkstaden. Just de människor som följt oss, som vet lite mer om oss, är de som bjuder på de bästa och djupast samtalen. De som kan se min utveckling och som vågar säga vad de tycker!

Under det här eventet bestämde vi oss för att låta hela LOD bli en del av upplevelsen. Mat, smycken och korpusföremål dukades upp i drivrummet, på lödplatsen, ortsbänkarna, diskbänken och fikabordet. Gästerna fick börja med att välja en silverskål och en cocktailpinne att äta med ute i galleriet för att sedan ta sig runt i lokalen och uppleva både våra föremål och miljön där de skapats.

Det var roligt att se att iden om att sprida föremål och mat i lokalen fick gästerna att röra sig mellan de olika rummen. All den färgglada och vackra maten lagades av LODs Anna Nordström. Till det bjöd vår fina sponsor “Riktig cider” på cider eller mousserande äppelmust.

Tack!

Tack för samtalen! Och välkomna till LOD för att höra mer om det vi arbetar med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.