Nya smycken på Konsthantverkarna! New jewelry at Konsthantverkarna!

posted in: Nyheter, Silver, Smycken | 0
Långa hortensia örhängen i silver. Hydrangea earrings in silver.

Efter utställningen har jag försökt ta mig i kapp med både beställningar och ny tillverkning av smycken, och det har varit tunt i min lådor både här och där. Men nu finns bland annat mina hortensia örhängen och mina gjutna smycken på temat ”lek med mig mamma” på Konsthantverkarna igen! Now my hydrangea earrings and my cast jewelry on the theme ”play with me mommy” is on display at Konsthantverkarana.

”Lek med mig mamma” Gjutna silver smycken med formen hämtad från pärlplattor. ”Play with me mommy” Cast silver jewelry.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.