Näckroshalsband med citronkvarts. Water Lily necklace with lemon quartz.

Näckroshalsband med citronkvarts. Foto Christian Habetzeder.

”Dåtid – Nutid – Framtid” heter Nutida Svenskt Silvers Jubileumsutställning som ska visas på Hallwylska Museet  12/09 – 17/11.

Tanken är att
vi ska visa ett äldre verk som varit viktigt för oss och ett
nytillverkat som kommenterar det. Jag har gjorde det stora
halssmycket ovan som pendang till ett smycke jag visade på min
vårutställning då jag lämnade Konstfack.

 Den största förändringen i det jag gör från då till nu är skalan!

Halssmycket är också en fortsättning på min utställning ”Nästa gång blir jag ett träd” som jag visade på Nutida Svenskt Silver i våras.

”Past – Present – Future” is the name of Nutida Svenskt Silvers Jubilee Exhibition that will be displayed at Hallwylska Museet 12/09 – 17/11. This is my contribution to the exhibition. The water lily necklace is also a continuation of my exhibition ”Next time, I will become a tree.

Krasse halsband, silver och peridot. Foto Mats Håkansson.

2 Responses

  1. doktorcecilia

    Vilket alldeles fantastiskt underbart superlativslukande halsband. Menar du att du dessutom lyckats göra det med en balans så att det sitter som det gör på bilden? Du är ett geni!

  2. admin

    Japp, det sitter rätt även om hon hoppar runt!Lite tungt naturligtvis, men inte obekvämt. Jag är så nöjd med det, och med den där bilden på det. Maki Okamoto är så vacker oxå..kolla på hennes föremål om du vill, jag har en länk till dem här bredvid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.