Mina tvåbladiga begonia blommor blev en hel smyckes kollektion!

posted in: Halsband, Nyheter, Örhängen, Silver | 0
Ett halssmycke med en tvåbladig begonia blomma i silver,mitt av prenit och collier av akvamarin.
Ett halssmycke med en tvåbladig begonia blomma i silver,mitt av prenit och collier av akvamarin.

 

Den här formen är ju hur användbar som helst! Den har en så fin balans att den fungerar i både halssmycken och örhängen. Jag letade efter just något sådant att fylla på i örhänges lådan med, och sedan blev det två vackra collier i färger jag verkligen gillar av bara farten.

Det bruna collieret, i nån sorts jaspis med en mitt av calsidon, tycket min svärmor påminde om en höstkrokus bland bruna löv. Det är roligt att få jobba med färg och att få användning av de stenar jag förälskar min i och köper. på sista tiden har jag varit väldigt inne på mjuka ovaler i collier. Jag har ett par till som jag vill använd. måste bara hitta den perfekta kombinationen med rätt mittsten i blomman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.