Jag har sålt två silverkannor!

Liten silverkanna för olivolja, den första kanna jag gjorde. Foto Christian Habetzeder
Liten silverkanna för olivolja, den första kanna jag gjorde. Foto Christian Habetzeder

 

Jag har sålt två kannor via Galleri Sebastian Schildt!

Jag önskar dem och kunden ett lyckligt liv tillsammans..

Kanna "Farytayls and Firesides" kom till under en exkursion i ett urskogsområde. Både synintrycken därifrån, kanske mest det jag såg genom luppen när vi tittade på garnlavar, men också känslan av skogens värde, och av hur hotade den riktiga skogen, urskogen, är. Efter den följde kopparna. En av den Köptes in av Handelsbankens konstförening.
Tekanna av silver, ”Farytayls and Firesides” kom till under en exkursion i ett urskogsområde. Foto Christian Habetzeder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.