Jag är intresserad av växter! I am interested in plants!

Hortensiablomma av silver som lås till en stencollier. Hydrangea flower of silver locks a stone necklace.
Långa silverörhängen med hortensiablommor. Long silver earrings with hydrangea flowers. Foto Mats Håkansson.
Inför utställningen i Hongkong frågade Malin Ohlsson, som är med och kurerar utställningen, varför jag är fascinerad av naturen. Och då kom jag på att jag inte är det! Jag är intresserad av växter! Träd, knoppar, blommor, frukter. När jag går i ett landskap kan jag missa stora snöklädda berg, men jag artbestämmer blommor genom tågfönstret.

Prior to the exhibition in Hong Kong Malin Ohlsson, who is involved in curating the exhibition, asked me why I am fachinerad with nature. And then I realized that I am not. I am interested in plants! Trees, buds, flowers, fruits. When I walk in a landscape, I can miss the big snow-capped mountains, but I identify the species of flowers through the train window.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.