Fantastiska smyckesbeställningar med natur tema

Frost, halssmycke i silver med etiska råturmaliner. Fantastiska smyckesbeställningar med natur tema.
Frost, halssmycke i silver med etiska råturmaliner.

Smyckesbställningar som den här är fantastiska att göra!

En dag innan jul får jag ett mail av en kund som för länge sedan köpte en skål med natur tema av mig. Han bor tyvärr i USA men letar efter en julklapp åt sin fru som älskar mina smycken, kan jag göra något som påminner om frostsmycket han sett på min hemsida?

Klart jag kan! Jag tittar på smycket han sett och letar i min pärm med mallar och teckningar. Och där är mönstermallen jag använde! Bara att hitta rätt sorts silverplåt och börja såga ut ett nytt lås. Jag hade till och med ett syster collier till smaragderna han tyckte om att trä det tillsammans med!

Beställningen hann jag aldrig fotografera  innan jag skickade i väg den men när jag ändå höll på gjorde jag ett lås till och trädde det tillsammans med de vackra etiska råturmalinerna som jag inte kunnat bestämma mig för vad jag velat gör av.  Stenarna kommer från AA ädelstenar som är min leverantör av etiska stenar, om du vill kan du läsa med om henne HÄR!

En annan dag hör en kund som använt ett av mina trädda halsband i 10 år av sig. Hon har också ett par matchande örhängen..Men hon har tappat det ena, kan jag göra ett nytt? Och när vi ändå träffas kan vi kanske titta på ett nytt smycke? Ett som kan fungera på samma sätt som det hon har och älskar, men med ett annat lås och en ny färgskala på stenarna i collieren. Vi träffas och tittar igenom mitt lager av stencollier, väljer färger och ett lås. Både hon och jag har roligt!

På det sättet gör mina kunder att jag tar mig vidare, och att jag återknyter  till saker jag gjort förut. Vilken känsla att tänka på alla de smycken jag gjort..Och alla som brukar dem. Jag har arbetet med metall i mer än 35 år nu. Så ni är många där ute som har en relation till något jag tillverkat, och som  hjälpt mig att fortsätta och att utvecklas. Det är jag tacksam över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.