Ett smycke från en annan tid.

posted in: Nyheter | 0
Ett halssmycke med jugendkänsla och fantastiska färger. Silver, hessonitgranat och lapislasuli.

Färger och material i skön kombination!

Det var länge sedan jag publicerade något här! I stället har jag varit upptagen med att uppdatera mitt Instagramkonto.. följ mig gärna där så får ni se en massa bilder på både nya och gamla föremål och smycken!

Innan jul lekte jag med mina linjer och med färgade stenar jag köpte från olika håll. Resultat visar upp min kärlek till Jugend eran och de smycken som tillverkas då. Nästan som om smycken från en annan tid steg ut och blev verklighet på min arbetsbänk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.