Bransligt vackra smycken!

posted in: Dopgåva, Halsband, Nyheter, Smycken | 1
Smycke i oxiderat silver och granater. För en gång skull med mig som modell och Lena bakom kameran!

Pärlplattor av silver med stencollier

De pärlplattor jag får hem numera föreställer mobiltelefoner och Mincraft gubbar. När jag började tillverka smycke av dem var det mest små mönster och hjärtan. Tålamodet har växt, värden har blivit större.  

Men jag tycker fortfarande om att jobba med de här formerna. Det blir vacker, nostagiskt och lekfullt. Bäst tycker jag de passar tillsamman med olika runda sten collier. Den blandade colliern nedan var ett fynd. Den har något av den där uppsluppenheten som de halsband hade som en brukade kom hem från dagis!

Smycken i silver, ett oxiderad med granater, ett vit med blandade stenar.
Den här blandade sten colliern har något av charmen hos de dagis trädda halsbanden som jag brukade få för några år sedan över sig. Blev väldigt förtjust när jag hittade den hos en av våra stenhandlare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.