Äntligen klar med min nya hemsida!

posted in: Dopgåva, Korpus, Nyheter, Silver, Skedar | 1
En gräddslev av silver. Efterätt, njutning, skönhet!
En gräddslev av silver. Efterätt, njutning, skönhet!

 

En ny hemsida, äntligen.

Jag har stretat och gnetat och lärt mig. Lagt upp bilder, tänk över taggar, skrivit texter. Nu speglar den förhoppningsvis min verksamhet och min stävan efter att tillverka konstnärliga brukbara smycken och föremål. Mest av silver, för att jag älskar det, i bland av guld, för att det har överlägsna kvalitéer, nästan alltid i metall, för att metall vill det jag vill, kan det jag kan.

En till WordPress sida, men min! Håll tillgodo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.