Anna-Lisa Thomson Till Minne Jubileumsutställning och årets Stipendiater

Näckros smycke, silver och citronkvarts.

VÄLKOMMEN PÅ VERNISSAGE OCH VIP-MINGEL

Jag är med på en utställning på Uppsala Konstmuseum! Fick ett fint
stipendium knutet till museet för 15 år sedan, och nu vill de ha mig med
igen. Den här gången visar de mitt stora näckroshalsband och min kanna
för öppen eld. Roligt!

Uppsala konstmuseum lördag 5 december 2015


Anna-Lisa Thomson Till Minne
Jubileumsutställning och årets Stipendiater

Utställningen pågår till den 10 januari 2016!

Kanna för öppen eld, silver.

3 Responses

  1. Marit

    Hej Petronella, jag kan inte låta bli att skriva till dig! Jag sökte på safirörhängen och hittade ett par som du hade gjort till en vigselring, så otroligt vackra och enkla – de allra finaste jag kunde hitta på nätet. Hur som helst ville jag kolla upp vem du var och finner att du är samma Petronella som gjort silverkannan och smycket som jag förälskade mig i och som jag som konstskribent skrev om i minnesskriften för Anna-Lisa Thomson till Minne! Ville bara säga att din underbara design gör mig lycklig 🙂

    • Petronella

      Men jösses så fint! Tänka sig… det är som att man har ett tumavtryck som går att känna igen vad man än gör. Maila mig på petronella.eriksson@lod.nu så kan vi prata örhängen om du vill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.