En liten silverkanna. A small silver jug.

Den här silverkannans form kommer från början från mina ringar och andra smycken baserade på gula näckrosor och deras fruktkapslar. För något år sedan gjorde jag en lite större silverform som blev en burk eller kanna, men utan pip och handtag. Nu är det meningen att det ska bli en hel familj av dem, alla olika, egensinniga och organiska. Det är fantastiskt spännande, och på mitt bord ligger ämnen till ytterligare tre kannor. Är det det här jag ska visa på min separatutställning på Nutida Svenskt Silver i vår? I så fall får ni se det som ett smakprov!
This small silver jugs shape originates from my rings and other jewelry based on yellow water lilies and their fruit capsules. Now it’s supposed to become a whole family of these, all different, headstrong and organic. Is this what I am going to show on my solo exhibition at Nutida Svenskt Silver in the spring?

4 Responses

  1. Om du gör fler, så hoppas jag att vi får se dem efter hand. Det är spännande att följa också, inte bara för dig att göra.

  2. Jag får se hur jag gör.. det ska ju bli en utställning.. Sak man visa under vägen eller hålla på det till vernisagen? Vad är roligast egentligen?

  3. Den är så galet fantastisk! (Tycker både jag och Isak kan tilläggas)

  4. Den är knäpp! Helt knäpp! Så där "var fan kom du i från?" knäpp.

Leave a Reply